Un fotograf profesionist pentru botez – o investitie care merita facuta

O sedinta foto pentru botezul micutului dvs. pare un lucru destul de simplu. Fiecare dintre noi crede ca este capabil sa faca fotografiile acestui eveniment, mai ales ca in ziua de azi sunt disponibile pe piata camere fotografice performante si usor de folosit. Chiar si unele telefoane pot sa redea fotografii foarte bune. Insa, realitatea este cu totul alta si lucrurile nu sunt atat de simple precum par. Diferenta intre un amator si un profesionist va fi vizibila si ar fi pacat ca, din dorinta de a economisi, sa stricati amintirea celui mai important eveniment din viata copilului dvs.

De ce sa apelam la un fotograf botez bucuresti profesionist? Si de ce sa dedicati o parte din buget fotografiilor de calitate?

Simplu: pentru ca fotograful profesionist, cu experienta si viziunea sa artistica asupra lucrurilor, va va putea oferi acel „ceva mai mult”, pe care nicio ruda sau prieten de familie nu vi-l va putea oferi. Fotograful profesionist nu participa la nicio distractie, este concentrat asupra evenimentului si nu va pierde nici macar un moment al ceremoniei. Un fotograf botez stie dinainte unde sa se pozitioneze pentru a avea cea mai buna lumina, stie sa se miste pentru a nu deranja preotii si stie sa profite la maximum de fiecare moment al eveniment.

In plus, nu este atat de scump precum credeti. Pentru a multumi toate familiile care doresc sa incerce serviciile noastre, am pregatit o oferta de pret

Pana la urma, fotografia este arta, deoarece fotografia reala nu se limiteaza doar la fixarea unei imagini, ci si la transmiterea emotiilor pe care le trezeste. A fotografia un copil, parintii, bunicii si membrii familiei, prietenii care participa la bucuria familiei, inseamna a intelege esenta fericirii si a noutatii pe care nasterea si botezul micutului o implica. Doar un profesionist este capabil sa transmita toate acestea prin utilizarea camerei fotografice, care devine un mijloc de a exprima sentimente, de a cristaliza situatii si de a lasa amintiri de nesters.

Doriti sa faceti diferenta intre unele fotografii facute cu un telefon mobil, miscate si surprinse in graba, si cele realizate de maini experte, perfect constiente de tehnica care trebuie adoptata si care, in plus, au echipamentul potrivit? Aceasta este singura modalitate de a garanta fotografii perfecte, cu claritatea corecta, proportiile exacte, lumina corecta si importanta corect acorda protagonistilor evenimentului. Pentru fotografii fabuloase sunt necesare diverse trucuri, pe care un profesionist este capabil sa le realizeze pe deplin. Folosind cele mai moderne si sofisticate echipamente de studio foto, vom acorda atentie luminilor, fundamentale pentru un rezultat excelent, asigurandu-ne ca acestea nu sunt prea puternice sau ca mediul este intunecat. 

Intrucat partea cea mai sugetsiva a ceremoniei de botez are loc in biserica, fotografiile destinate imortalizarii momentului trebuie sa fie la inaltimea situatiei. Asta inseamna, in primul rand, sa captam evenimentul fara a deranja. Un fotograf bun reuseste cu usurinta sa faca acest lucru, pentru ca stie sa „pandeasca” cel mai bun unghi, fara a-l deranja pe preot si fara a crea distrageri inutile. 

Va garantam fotografii de botez de poveste, care va vor face sa retraiti momentul crestinarii micutului, chiar si dupa 20 de ani.